Over Theunisse B.V.

Theunisse B.V. heeft al ruim 40 jaar ervaring met gewasbeschermingsmiddelen.

Al sinds de oprichting in 1976 heeft Theunisse B.V. gekozen voor specialisatie in gewasbescherming.

Door de keuze voor specialisatie is het mogelijk om gedurende het gehele jaar al onze tijd en aandacht te besteden aan begeleiding en kennisvergaring. Wij zijn ervan overtuigd dat dit in het voordeel van onze afnemers werkt.

Ooit opgestart in Stampersgat, zijn we in 1980 naar de Gibsonstraat in Steenbergen (Reinierpolder 1) verhuisd. Vanuit Steenbergen voorzien wij, van Tholen tot aan Midden-Brabant, akkerbouwers, boomkwekerijen, fruittelers en tuinders van gewasbeschermingsmiddelen.
In met name de akker- en tuinbouw voorzien onze bedrijfsadviseurs, telers van een intensieve begeleiding waardoor zij tegen zo laag mogelijke kosten het maximale rendement uit hun bespuitingen halen.

Met onze vermaarde bezorgservice is het mogelijk dat onze chauffeurs tweemaal per dag een bestelling bij u afleveren. Door deze snelle service kunt u als klant de voorraad gewasbeschermingsmiddelen beperkt houden. Naast bezorging is het tijdens onze openingstijden natuurlijk ook mogelijk om zelf producten bij ons af te halen.

Als gewasbeschermingsspecialist zijn wij uiteraard CDG gecertificeerd.