Links

 

Hieronder geven we een paar handige links naar externe websites:

 • College voor Toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden
  Het CTGB oordeelt over de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden op basis van Europees geharmoniseerde wet- en regelgeving. In hun bestrijdingsmiddelendatabank kunt u alle actuele gebruiksvoorschriften van de in Nederland toegelaten gewasbeschermingsmiddelen vinden.

 

 • Stichting Fytostat
  De stichting Fytostat verzorgt via deze website, voor de aangesloten deelnemers, een overzicht van de product- en veiligheidsinformatiebladen van gewasbeschermingsmiddelen.

 

 • Bureau Erkenningen
  Op de website van Bureau Erkenningen vindt u alle informatie om uw gewasbeschermingslicentie te verlengen. Door middel van uw spuitlicentiegegevens kunt u op de website inloggen. Hier staat geregistreerd welke kennisbijeenkomsten u heeft bijgewoond en wat voor soort bijeenkomsten u nog dient te volgen.

 

 • Productschap Akkerbouw
  Op initiatief van het Productschap Akkerbouw is de website www.kennisakker.nl ontwikkelt. Deze website biedt kennis en informatie, waarmee de Nederlandse akkerbouw en uw bedrijf in het bijzonder zich verder duurzaam kunnen ontwikkelen. De site bevat actuele informatie in de vorm van tips, veel achtergrondinformatie uit het (praktijk)onderzoek van bedrijfsleven en overheid en een overzicht van bestaande gratis adviesprogramma's.

 

 

 

 

 • IRS
  De website van het IRS biedt nieuws en achtergrondinformatie met betrekking tot de suikerbietenteelt.
  Het IRS is sinds 1930 hét Kennis- en Onderzoekscentrum voor de Suikerbietenteelt in Nederland. Het levert essentiële bijdragen aan de rentabiliteit en duurzame ontwikkeling van de bietenteelt, vooral door onderzoek, voorlichting en professionele dienstverlening aan de suikerindustrie en bietentelers.