Advies, kwaliteit, snelheid

Wij zijn Theunisse BV, al meer dan 40 jaar een gepassioneerde specialist in de agrosector en altijd bezig met de groei van uw gewassen. We doen dit door het beste advies te geven voor uw teelt. Daarnaast stellen we hoge eisen aan kwaliteit en snelheid voor onze handelsactiviteiten. We houden ons bij onze kernwaarden die de basis zijn voor onze mentaliteit: we communiceren transparant, adviseren eerlijk en op rendement en we zijn een vriendelijk bedrijf voor onze relaties en medewerkers.

We onderscheiden ons door persoonlijke aandacht voor onze klanten, dit doen we met onze ervaren en deskundige medewerkers. Marktontwikkelingen volgen we op de voet, onze nieuwsgierigheid zorgt dat we hierbij verder kijken dan alleen het werkgebied. De opgedane kennis mixen we met onze ervaring en gebruiken we in de advisering. Onze producten worden correct en snel afgeleverd zodat u ten alle tijden uw werkzaamheden kunt voortzetten.

Wij zijn altijd bezig met groei! Groei van uw gewassen, groei van uw bedrijf, groei van kennis en groei in relatie. Met onze ondernemende inslag willen we samen met u meegroeien!